Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

« ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 28.06.2024 »

     Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε Προσκυνηματική Εκδρομή του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξίου Αιγίου, στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας. Η εκδρομή ήταν προσφορά του Ταξιδιωτικού Γραφείου Mattheos Tours. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δημήτρη Ματθαίου για την ευγενική του αυτή κίνηση και για την αγάπη του προς τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου! Ο Άγιος Αλέξιος να προστατεύει αυτόν και την οικογένειά του.
     Στο Μοναστήρι μας περίμενε ο Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Ιωακειμίδης, ο οποίος μας μίλησε. Αναφέρθηκε στην ιστορία της Μονής, στα ιερά κειμήλια που φυλάσσονται εκεί, όπως τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου, τα λείψανα του Οσίου Λεοντίου και λείψανα πολλών άλλων Αγίων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον π. Γερβάσιο όσο και τον Ηγούμενο της Μονής, Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη (Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας) για την φιλοξενία τους και για την αγάπη τους.
     Μετά τα παιδιά του Κατηχητικού έπαιξαν στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, απόλαυσαν τα παπάκια της Μονής και χάρηκαν γενικά με την παραμονή τους στην Μονή.
     Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς τους για το δώρο που προσέφεραν στους Κατηχητές.
     Ας έχουμε όλοι την ευλογία του Κυρίου μας, των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και του Οσίου Λεοντίου.
     Ευχόμαστε στα παιδιά καλό και ευλογημένο Καλοκαίρι!

Κατηχητικό Σχολείο Ιερού Ναού Αγίου Αλεξίου Αιγίου

 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου