Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

«ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 11.06.2014»













     Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγιαλείας (Παλαιό Νοσοκομείο), την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, η Έκθεση έργων Βυζαντινής Αγιογραφίας και Ζωγραφικής των μαθητών της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
     Οι μαθητές έλαβαν  επαινετικά σχόλια και απέσπασαν το θαυμασμό και τα συγχαρητήρια από τους επισκέπτες για τα έργα τους,  που αποτελούν  προϊόντα του κόπου μιας ολόκληρης χρονιάς και του ταλέντου τους,  το οποίο με την καθοδήγηση των διδασκάλων  τους αναπτύσσεται ολοένα  και αξιοποιείται περισσότερο.
     Στην τελετή παρευρέθηκε, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές διά τις επιδόσεις τους και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και τον επόμενο χρόνο. 
     Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ευχαριστεί θερμά τους Καθηγητές, που εθελοντικά προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους :
  •  τον κ. Ευάγγελο Γκίνη, ο οποίος δίδαξε την τεχνοτροπία της φορητής εικόνας με τα χαρακτηριστικά της Κρητικής Σχολής
  •   την  Κυρία Κωνσταντίνα Μποδιώτη,  που ταξίδεψε τους μαθητές στον μαγευτικό  χώρο της Ιστορίας της Τέχνης
  •  την κ. Σοφέτη που δίδαξε Ελεύθερο Σχέδιο.
  •  την πρεσβυτέρα Καικιλία Γιαννακοπούλου, που δίδαξε ζωγραφική στο παιδικό τμήμα.
     Συγχαρητήρια στους μαθητές της Σχολής για την αφοσίωση, την μεγάλη προσπάθεια και τον κόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου